KMV Koninklijke Muziekvereniging Sint-Jan Marke

Bestel een Sinterklaaspakket!

In dit vreemd jaar kan ook de Sint wat hulp gebruiken, daarom bieden muziekvereniging Sint-Jan en jeugdorkest Arlequino dit prachtig sinterklaaspakket aan, bestaande uit volgende kwaliteitsproducten:

  • één grote sint uit melkchocolade,
  • 2 kleine chocoladefiguren,
  • 4 speculoossinten,
  • 3 marsepeinpatatjes,
  • één zakje onze-lieve-vrouwtjes,
  • één zakje picknicken en
  • chocolade-munten.

Featured image

Lieve mensen

Omwille van enkele verstrengde maatregelen (provinciaal besluit) zijn we genoodzaakt om onze Sinterklaasactie aan te passen.
Helaas kunnen we niet meer aan huis leveren. De pakketten kunnen dus nog enkel zelf afgehaald worden.
Ook het afhaalpunt werd gewijzigd. De pakketten kunnen nu worden afgehaald bij Santy Brood en Kaas in de Rekkemsestraat 177 te Marke. Maar “Elk nadeel heb zijn voordeel”, u kan het Sinterklaaspakket nu afhalen gedurende de volledige openingsuren van de bakkerij, dus niet meer enkel op zaterdagnamiddag. Dat is telkens op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 7u45 tot 19u (gesloten over de middag tussen 13u en 14u, op vrijdag tot 18u), op donderdag 7u45 tot 13u en op zaterdag tussen 7u30 en 18u (gesloten over de middag tussen 13u en 14u).

Mogen we vragen om deze telkens vooraf te betalen via ons rekeningnummer: BE95 3850 4116 6358 met vermelding van de naam waarop het pakket werd gereserveerd.
Lukt deze nieuwe regeling toch niet? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar een oplossing.

Koninklijke muziekvereniging Sint-Jan Marke.


Uitverkocht!

De Sint en zijn pieten dankt iedereen voor de steun! Maar helaas zijn onze sinterklaaspakketten nu op. Tot volgend jaar!


De ingevulde gegevens worden enkel verwerkt in kader van de inschrijving voor deze activiteit.
Vragen? Contacteer ons op website@sjmarke.be